Nu på Lördag 9/3 kl:13:00 spelar vi i Östersund Basket Dam våran sista hemmamatch för säsongen 2018/2019.

Viktigt att poängtera att vi tar emot Blackeberg Basket i Torvalla Sporthall denna gång på grund av evenemang i Nya Sporthallen. Blackeberg har liksom vi ett lag med några äldre erfarna spelare och yngre talanger som gärna visar framfötterna. Förra mötet i Vällingbyhallen slutade med vinst för Blackeberg 80-69. Vi är verkligen revanschsugna från i höstas och vill avsluta grundserien med en vinst på hemmaplan.

Vi har bra minnen från Torvalla Sporthall sedan vi spelade kvalet till Damligan säsongen 2015/2016 där. Vi hoppas att vi kan fylla hallen med många av er entusiastiska supportrar även denna gång. Ett perfekt avslut på sportlovet, härlig lördagsunderhållning när damerna bjuder upp till sista fajten på hemmaplan för denna säsong!

 

Inför matchen:

Östersund Basket snittar 73.8 poäng per match

Blackeberg Basket snittar 65.1 poäng per match

Lagens främsta:

Ta’Rea Cunnigan 18.2 poäng per match

Ebba Stenman 13.4 poäng per match

Ta’Rea Cunnigan 7.5 returer per match

Serah Engström 8.0 returer per match

Olivia Lindgren 4.2 assist per match

Soufia Inoussa 2.5 assist per match