SENASTE NYTT
  1. Inställda matcher i helgen!
  2. Kallelse till extra föreningsmöte
  3. ICA MAXI Sportlovsbasket 2-6 mars
  4. OBS! Ändrad tid för matchstart idag 25/1
  5. Monday Night Training Sessions

Våra sponsorer

Östersunds kommun är belägen i de centrala delarna av landskapet Jämtland, vid Storsjöns östra strand, varifrån Indalsälven flyter i väst-östlig riktning. Kommunen gränsar i väster till Åre kommun och Krokoms kommun, i norr till Strömsunds kommun, i öster till Ragunda kommun och Bräcke kommun samt i söder till Bergs kommun, alla i Jämtlands län.

A4 Campus är en nygammal stadsdel mitt i Östersund med tydlig miljöprofil. Det är också en arbetsplats för cirka 1 400 personer från privata företag, organisationer, skolor och statliga verk. Och samtidigt ett modernt universitetsområde med 7 000 studenter på en historisk plats med militärbyggnader från slutet av 1800-talet.

Svenska kyrkan är Sveriges största kristna trossamfund. I vår organisation ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands.

Fiber är framtiden. Fiber skapar möjligheter som att ha läkaren framför skärmen, göra läxorna på nätet och arbeta eller studera på distans. Med välfärdstjänster och e-hälsa skapar vi det nya digitala samhället. IP-Only Jämtland bygger ett öppet och neutralt fibernät och här kan du se vad vi kan erbjuda just dig! Häng med på resan när vi ansluter Jämtland till framtidens moderna infrastruktur.

engcon är en världsledande leverantör av effektiva helhetskoncept för grävmaskiner. Våra lösningar bygger på vår tiltrotator, tillbehör och redskap. I konceptet ingår också installation, service och eftermarknad genom våra servicepartners. Det ger vår kunder lönsamhet, flexibilitet och säkerhet med en unik helhet som skapats genom innovation, kunskap och erfarenhet.

Zack Food finns i alla välsorterade matbutiker i form av husmanskost, sallader, wraps, baguetter, frallor m.m.

För kontakt se hemsidan: MBT Dyk AB

AB MÄHLER & SÖNER grundades 1895 i Hoting och är nu beläget i Rossön som ligger i norra Jämtland.

Trots vår mer än 115-åriga historia, har vi inte avstannat i vår utveckling. Vi jobbar ständigt nytänkande och utvecklar nya produkter. Detta har medfört att vi nu är marknadsledande i Norden, när det gäller väghållning hela året.

Vi kan föreslå och leverera kompletta utrustningar för lastbil och väghyvel. Vår lyhördhet för våra kunders synpunkter gör att Mählers ständigt förbättrar och förnyar sitt produktprogram. Satsa Du också på Mählers för rätt metod, produkt samt optimal ekonomi och produktion.

Mabil startades 2004, så vi har närmare 15-års erfarenhet av att sälja bra bilar till nöjda kunder. Devisen sedan starten har varit ”Fina bilar till bra priser” och vi har levererat närmare 4 000 bilar sedan dess.

Här möter du våra anställda. Alla med samma ambition: att ge dig ett tryggare, och enklare, billiv.

I restaurangen serverar vi stor lunchbuffé alla vardagar kl 11-15. God klassisk husmanskost, lagad från grunden. Dessutom finns alltid våra goda pizzor, bakade på surdegsbotten, med på lunchbuffén.

Missa inte stora pizzabuffén, varje lördag 11-15.30. Vi har även catering.

I caféet serverar vi smaskiga mackor och bakverk från Jämtbagarn och Frösöbageriet och du hittar även stans största glassbar hos oss.

Du kan njuta av din smakupplevelse i caféet som har bästa spaningsläge eller välja take away.

Välkommen in!